Probudi se! odgođen zbog loše vremenske prognoze

Update (12. rujna 2009.): Cjelodnevna izložba Napadi na novinare, koncert Probudi se! i dodjela nagrada Guščje pero, koji su se trebali održati u parku Bundek 12.09. (subota) ODGAĐAJU se zbog loše vremenske prognoze.  Više na Appeltreport.com

———————

Na Bundeku će se u subotu, 12. rujna održati besplatan koncert za slobodu medija koji će podržati hip-hoperi Nered i Stoka, Edo Maajka, Elemental, Connect, TBF i Martina Vrbos.

“Probudi se!” projekt je kojim se u suradnji s umjetnicima želi osvijestiti građane o ulozi novinara, fotografa i snimatelja u društvu i opasnostima kojima se izlažu u svom radu.

Potreba za javnim iskazivanjem, zbog lošeg stanja u hrvatskim medijima i društvu općenito, postala je neophodna nakon što je tijekom 2008. godine policijsku zaštitu zbog prijetnji u Hrvatskoj dobilo petero novinara, dok je sloboda medija svedena na minimum.

Koncertom, koji će se održavati svake godine tijekom rujna, se želi ukazati na opasnosti koje prijete slobodi govora, mišljenja i medija.

Na ovogodišnjem koncertu svi umjetnici pristali su nastupiti bez naknade, kao i voditelj programa – gost iznenađenja.

Uz izvođenje najpoznatijih pjesama naših hip-hopera, dodijelit će se i nagrada “Guščje pero” novinarima, fotografima i snimateljima za poseban doprinos u promicanju slobode, koji su se u svom radu izlagali raznim prijetnjama, osvetama, otkazima i ostalim vrstama mobbinga. (Večernji list, 1. rujna 2009)

[audio:http://www.radionet.hr/audio/probudi_se.mp3]

Želite li i u svojem programu podržati ovaj događaj, ovdje možete preuzeti radijski spot i bannere za web stranice:

download probudi se.mp3

mali120x120px

halfbanner234x60px

floating300x300px

standardni468x60px

leaderboard728x90px

skyscraper120x600px

2 thoughts on “Probudi se! odgođen zbog loše vremenske prognoze

  1. Val

    Hrvatski Radio Val podržava! U programu će se vrtiti najava.

    Lijep pozdrav.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *