Korupcija.HR – Šenkovečki Hogwarts

U prvoj ovogodišnjoj emisiji donosimo priču koja je obišla svijet. Govorimo o nenamjenskom trošenju čak 100 tisuća kuna u Osnovnoj školi Petra Zrinskog u Šenkovcu i to na zaštitu od uroka i negativne energije. Poslušajte što nam je o ovom bizarnom slučaju ispričao profesor povijesti Miljenko Hajdarović, koji je aferu Atlanta i iznio u javnost.

.

.

.

[audio:http://najboljiradio.com/depo/arhiva/25_korupcijahr_mono_1.mp3] [audio:http://najboljiradio.com/depo/arhiva/25_korupcijahr_mono_2.mp3]

Molimo postaje-korisnice Radio mreže da emisiju emitiraju prema dogovoru.

Emisija je postavljena je na našu download stranicu u dvije kvalitete (stereo 320 i mono 128) i u dva dijela kako biste između njih mogli umetnuti svoj audio-logo.

3 thoughts on “Korupcija.HR – Šenkovečki Hogwarts

  1. Miljenko Hajdarovic

    Hvala sto pratite nasu nesretnu pricu. Nadam se da ce institucije to uskoro posloziti kako spada na korist ucenika i ucitelja!

  2. drago

    Ljudi ovo je prestrašno ali istinito. I da situacija bude gora, ne vidim da su “odgovorni” nekaj posebno zainteresirani. Samo bacaju loptice, s komisije na komisiju ili kaj već je. Nikaj od toga vam ne bude bilo. TO JE ONO KAJ ZABRINJAVA. Prava Hrvatska stvarnost…

  3. Pingback: Anonymous

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *