Posted by RadioNET on Mar 18, 2009
Poziv

Poziv

Molimo sve korisnike javnog servisa Radio mreže – RadioNETa, a koji nam nisu prijavili prenošenje naših emisija, da nam se jave kako bismo formalizirali suradnju. Također, molimo da nam se jave postaje koje našom greškom nisu uvrštene u popis partnera ili preuzimaju emisije Radio mreže neizravno (reemitiranjem neke druge radijske postaje), kako bismo ih uvrstili u popis.

Svim budućim i sadašnjim partnerima rado ćemo odgovoriti na sva pitanja od kojih je veliki dio već odgovoren u rubrikama FAQ i Uvjeti korištenja. Podatke za kontakt potražite ovdje.

.

Veselilo bi nas kada biste, ukoliko ste u mogućnosti, na svojim internetskim stranicama postavili tekstualni link ili logo/banner prema stranicama Radio mreže – RadioNETa.

.

.

logo 250×250 transparent

logo250x250

logo 150×150 transparent
logo150x150

logo 100×100 transparent
logo100x100

Post a Comment

7 Responses to “Poziv”

 1. Milan says:

  Bog! Imam jedan prijedlog. Zašto ne bi stavili password na download pa bi onda točno znali tko sve preuzima vaše emisije? Mislim da to ne bi bilo teško izvedivo.

 2. Zvone says:

  Mislim da je to neizvedivo zbog automatizacijskih programa koji izravno preuzimaju vijesti. Mnogi bi tada odustali.

 3. RadioNET says:

  Slažem se. Kontraproduktivno je komplicirati download, iako većina korisnika skida emisije “Save as” metodom, i zbog toga smo odmah na početku odustali od te ideje. S.

 4. Radio UNIDU says:

  Predlažemo aktivnosti RadioNET-a na Facebooku i Twitteru!

 5. RadioNET says:

  Neloša ideja 🙂

 6. RadioNET says:

  Thnx!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *